Despre Noi

Bucătăria ECO este locul unde vei găsi mereu produsele de care ai nevoie pentru a-ți răsfăța familia Produse 100% Naturale cu bucate delicioase și sănătoase.      


Misiunea noastră este de a oferi produse sigure, care să protejeze sănătatea, să ofere prospețime și puritare, dar și să ocrotească mediul.


ECO înseamnă în primul rând Economic și Ecologic


Știm că atunci când vine vorba de familia ta, alegi cu atenție produsele de cea mai bună calitate. Fiecare produs pe care îl veți găsi în Bucătăria ECO îndeplinește misiunea noastră - aceea de a răsfăța clienții cu produse sănătoase, care îi ajută să se bucure de deliciul bucatelor și băuturilor.
Apa pura direct in bucatarieBucate delicioase cu Apă Pură


Atragem o deosebită atenție apei pe care o consumați zi de zi și pe care o utilizați în pregătirea diverselor mâncăruri și băuturi.


Sănătatea ta și a familiei tale este influențată direct de calitatea apei consumate direct sau indirect. Fie că ajunge în organism prin intermediul ceaiului, cafelei și a mâncării, sau prin consum direct, apa are un impact deosebit de important asupra sănătății și a bunei funcționări a organismului.


Apa consumată zilnic trebuie să aibă un conținut potrivit de săruri și minerale. De asemenea, este foarte important ca aceasta să nu conțină substanțe dăunătoare organismului. Iată de ce, îți oferim filtre de apă care purifică și îmbunătăţesc gustul şi calitatea acesteia într-un mod eficient şi la un preț accesibil.
Produse ceramice de înaltă calitate Cutite ceramice - nu necesita ascutire!


Ceramica este un material 100% natural si ECOlogic. Produsele ceramice sunt ideale pentru a gati sanatos, economic si fara grasimi.  


Ceramica este o inventie  noua in industria culinara. Datorita produselor cu invelis ceramic gatesti mai repede - economisesti timp si bani. În plus, acestea îți oferă mancaruri sanatoase, usoare si crocante.


Fiind un material organic, Ceramica protejeaza mediul iar datorita texturii fine mancarea nu se lipeste si nu-si pierde proprietetile hranitoare.


Bucătăria ECO îți oferă cea mai largă gamă de produse ceramice: Oale, tigăi, cratițe, platouri, tăvi, căni fierbatoare, cuțite și altele.
Gatesti rapid is gustos


Economisește timp și bani


Toate celelalte produse din Bucătăria ECO, fie ca sunt pentru preparare, pentru servit sau pentru depozitare, sunt concepute pentru a-ți oferi bucuria de a găti sănătos, rapid și economic.


Noi ți le oferim la cele mai mici prețuri, direct la tine acasă. Consultanții nostri te vor ajuta să alegi produsul care se potrivește cel mai bine cerințelor tale.


Profită de promoțiile și ofertele noastre săptămânale și gătește cu spor!


Datele de identificare si de contact ale www.BucatariaEco.ro sunt urmatoarele:
RALPHILAR EXIM SRL
CUI / CNP: 31380686
REG.COM.: j23/868/2013
str. Prelungirea Ghencea nr. 37, bl 1, ap 31, Bragadiru, Ilfov.

Telefon: 0757.037.500
E-mail:
contact@BucatariaEco.ro