Intrebari Frecvente


Cum gasesc produsul dorit?


Puteti cauta un produs cu ajutorul barei de cautare din coltul din dreapta sus al site-ului. Introduceti denumirea produsului dorit , de exemplu, "tigaie ceramica" iar motorul de cautare va va afisa tigaile ceramice disponibile pe site.


De asemenea, va puteti ghida dupa categoriile si subcategoriile din bara de comenzi a site-ului pentru a ajunge la produsul dorit.


In sectiunea Promotii puteti gasi produsele la preturi promotionale pentru saptamana respectiva sau perioada mentionata.


Cum comand un produs?


Produsele dorite pot fi comandate prin intermediul site-ului, apasand butonul Adauga in cos. Ulterior, puteti finaliza comanda sau puteti continua navigarea pe site pentru a alege si alte produse.


De asemenea, produsele pot fi comandate la numarul 0757.037.500 sau prin e-mail la adresa: contact@bucatariaeco.ro


Cum platesc?


1. Numerar Ramburs


Produsele pot fi achitate in numerar in momentul in care vor fi livrate la adresa dumneavoastra. Plata o veti face la curier (ramburs) dupa ce acesta va va livra produsul.


2. Ordin de plata


Daca doriti, puteti achita si prin banca, direct in contul Bucataria ECO. Marfa va fi livrata imediat dupa confirmarea platii.


Cum se face livrarea?


Livrarea produselor se face prin Curier Rapid la un pret preferential. Vedeti aici tarifele si centrele de livrare.


Livrarea se face in decurs de  1-3 zile lucratoare. Comenzile primite in zilele de duminica, vor fi procesate incepand cu ziua de luni.


Pot sa cumpăr și să primesc factură și chitanță pe firmă?
Da. Daca doriti factura si chitanta pe firma, specificati acest lucru agentului care vă va contacta în vederea finalizării comenzii dumneavoastră.


Cum pot renunța la o comanda?
Pentru a renunța la o comandă va rugăm să ne contactați la numărul 0757.037.500


Cum pot returna un produs? 


Produsele comandate pe site pot fi returnate in 10 zile de la primirea acestora. Acestea trebuia sa nu contita urme de folosinta si sa fie in ambalajul original. Acestea vor fi returnate prin acelasi firma de curierat prin care au fost livrate.


Contravaloarea produselor va fi returnata in maxim 30 de zile, prin posta sau intr-un cont bancar specificat de dumneavoastra.
Costul transportului pentru produsele returnate va fi suportat de catre client.


Returul îl puteți face fără careva explicații și fără careva penalități.


Nu pot fi returnate produsele consumabile.


Am și alte întrebari, cum procedez?
Pentru orice nelămurire sau sugestie vă rugăm să ne contactați pe contact@bucatariaeco.ro sau la numărul de telefon 0757.037.500.